Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس با تاکید بر کمبود نیرو‌های مشاور گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با طراحی پوشاک ایرانی می‌تواند اقتصاد و هنر اسلامی را با یکدیگر گره بزند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریده اولادقباد عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه توسعه آموزش‌های مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در حال حاضر در سطح مدارس کشور ما نیازمند ۴۰ هزار نیرو به عنوان مشاور هستیم، اما متاسفانه ۱۲ هزار نیرو مشاور بیشتر وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اولادقباد افزود: یکی از دغدغه‌هایی که امروز در آموزش عمومی با آن روبرو هستیم کمبود نیروی مشاور است که در روند فعالیت مدارس تاثیر می‌گذارند.

وی با اشاره به اهمیت آموزش مهارتی دانشجویان بیان کرد: به عقیده ما موفقیت آموزش عالی در افزایش آموزش مهارتی برای دانشجویان در سطح کشور است؛ چراکه با این نگاه بسیاری از مشکلات جامعه مانند اشتغال جوانان و کارآفرینی آن‌ها رفع خواهد شد.

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به موضوع حجاب و عفاف گفت: یکی از کارکرد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای با توجه به رسالت مهارتی که دارد این است که می‌تواند در حوزه تولید و طراحی پوشش مناسب آموزش‌های متنوعی را به جوانان ارائه کند تا بتوانیم با مدل‌های جایگزین این مشکل اجتماعی کشور را برطرف کنیم.

وی افزود: درواقع پوشاک ایرانی ـ. اسلامی نیاز امروز جامعه است که این دانشگاه می‌تواند با طراحی و تولید پوشاک مناسب به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کمک کند. از طرفی باید بگویم ظرفیت‌های خوبی که این دانشگاه در رسالت خود دارد، می‌تواند بسیاری از گره‌های اجتماعی را حل کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: این دانشگاه با طراحی و تولید پوشاک ایرانی ـ اسلامی می‌تواند اقتصاد و هنر اسلامی را با یکدیگر گره بزند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طراحی پوشاک ایرانی اقتصاد و هنر اسلامی توسعه آموزش های مهارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشگاه اسلامی سلطان احمد شاه در کوالالامپور، پایتخت مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است.

این کنفرانس از امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت‌ماه با حضور رؤسای دانشگاه‌ها از ۲۷ کشور اسلامی آغاز و تا روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ادامه دارد.

تاکید بر واقعیت آموزش و استراتژی‌های دیجیتال در آینده، تجارب علمی و آموزشی در دانشگاه‌های پیشرفته جهان معاصر، نقش آموزش دانشگاهی در حفظ محیط زیست و بیداری در جوامع عربی و اسلامی از موضوعاتی است که در این کنفرانس مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

ارتقای کیفیت آموزش در جهان اسلام به سطح آموزش جهانی، فعال کردن نقش‌آفرینی دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در مسیر پیشرفت جامعه، تقویت آموزش فنی و حرفه‌ای برای توسعه جوامع، ایجاد فضای رقابتی میان مراکز آموزشی در جهان اسلام، بردن ایده‌های کلی به سمت خلق نظام آموزشی جدید و پیشرفته به منظور آینده‌ای بهتر برای کشورهای درحال توسعه از اهداف این کنفرانس بین‌المللی است.

کد خبر 6097185 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • رسالت فنی‌وحرفه‌ای، ترویج مهارت‌آموزی است
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود