Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز٬ طبق نامه رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس جمهور اعضای هیئت علمی با محدودیت در سقف حقوق مواجه شده‌اند. این موضوع می‌تواند ضربه سختی به جامعه علمی کشور وارد سازد؛ زیرا با محدودیت در سقف دریافتی اساتید٬ پژوهش‌ها و فعالیت‌های پژوهشی کاهش یافته و در نتیجه جامعه علمی کشور متضرر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد قمی نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره تعیین سقف حقوق برای اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها گفت: چنین اقدامی در قانون پیش بینی شده اما اعضای هیئت علمی باید از آن مستثنی باشند، محدودیت موجود به جامعه دانشگاهی کشور لطمه می‌زند.

به گفته نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی؛ تعیین سقف حقوق برای اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها٬ افراد مجرب و کاردان آموزش عالی را به سمت شغل‌های دیگر می‌کشاند یا آن‌ها را برای انجام فعالیت‌های علمی به حضور در کشورهای دیگر تشویق می‌کند.

قمی به ضرورت کاهش نیافتن حقوق اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: اعضای هیئت علمی، دارای مقام استاد تمامی و تجربه زیاد در عرصه تدریس و علم هستند که با کاهش حقوق آن‌ها دانشگاه و دانشجو تاثیرگرفته و ضربه جدی به جامعه علمی وارد می‌شود، همچنین کیفیت دانش و تحصیل در کشور افت کرده که این موضوع اصلا به نفع کشور نیست.

نماینده مجلس شورای اسلامی به وجوب عدالت در میزان حقوق اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: عدالت در میزان حقوق و دریافتی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها را می‌توان از راه‌های دیگر پیگیری کرد اما تعیین سقف حقوق برای آن به افراد مهم و مفیدی که در روند پیشرفت علمی کشور تاثیرگذار هستند ضربه جدی وارد خواهد کرد.

به گفته قمی بعضی از شرکت‌ها حقوق‌های نجومی به مدیران خود می دهند یا برخی از اعضای هیئت مدیره بانک‌ها و بخش خصوص دریافتی‌های زیادی دارند که باید جلوی آنها گرفته شود اما تعیین سقف حقوق برای اساتید و اعضای هیئت علمی کار درستی نیست.

وی با بیان اینکه مجلس به دنبال راهی برای تقویت جامعه علمی است اظهار‌کرد: تبعیض‌هایی در حقوق‌ها وجود دارد که به همین دلیل میزان دریافتی معلم با کارمند وزارت امورخارجه یا نفت تفاوت دارد. تبعیض موجود در حقوق اقشار مهم و علمی کشور با عدالت سازگار نیست، باید دولت و مجلس فکری به حال آن کنند.

به گفته قمی؛ اعضای هیئت علمی برای رسیدن به رتبه استادی، فعالیت های پژوهشی و علمی زیادی انجام می دهند که رشد جامعه علمی و پیشرفت کشور را رقم می‌زنند، اما با تمامی این تلاش ها و بازدهی بالا در عرصه علم، حقوق کمی دریافت می‌کنند.

قمی در پایان به لزوم توجه مجلس و دولت برای حفظ جامعه اساتید کشور تاکید کرد و گفت: مجلس و دولت باید حاشیه امنی برای اساتید دانشگاه و اعضای هیئت علمی درست کنند تا کمبودهای آنها جبران شده و جاذبه لازم برای فعالیت در عرصه علمی فراهم شود.

انتهای پیام/

171 / 320 دانشگاه اساتید دولت مجلس شورای اسلامی قانون حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه اساتید دولت مجلس شورای اسلامی قانون حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا آقابابایی در مراسم بزرگداشت مقام شامخ معلم که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد ضمن تبریک روز معلم به همه اساتید دانشگاه و معلمین سراسر کشور و با تقدیر و تشکر از تلاش اساتید در طول یک سال گذشته اظهار کرد: مدرسان در تربیت مؤثر و کارآمد مدیران راهبردی می‌توانند مؤثر باشند.

وی با اشاره به آیات قرآنی بیان داشت: اولین معلم و تربیت کننده انسان، خداوند تبارک و تعالی بوده و سپس پیامبران الهی و ائمه اطهار صلوات الله علیهم این وظیفه را به عهده داشته‌اند.

آقابابائی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت و تعلیم افراد ماهر و کارآفرین عنوان کرد: یکی از وظایف اصلی ما ایجاد مهارت و کمک به شعار سال در استان و تربیت افراد ماهر که بتوانند برای جهش تولید و رفع بیکاری مؤثر واقع شوند می‌باشد.

وی برنامه‌های دانشگاه در سال جاری را تشریح و مهمترین برنامه‌های سال جاری را تضمین اشتغال برای پذیرفته شدگان برخی از دوره‌ها، نظارت هوشمند و بازنگری برنامه‌های درسی اعلام کرد.

در پایان این مراسم از اساتید تقدیر شد.

کد خبر 6096781

دیگر خبرها

  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»