Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن مشگین شهر گفت: ساخت دانشکده کشاورزی مشگین شهر از سال ۹۲ متوقف شده و مشکل آن مربوط به سازمان برنامه و بودجه و اداره راه و شهرسازی است.

جواد پناه زاده، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن مشگین شهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو به مشکلات دانشکده کشاورزی مشگین شهر اشاره کرد و گفت: این دانشکده به عنوان یکی از دانشکده‌های دانشگاه محقق اردبیلی است و به همین دلیل دانشجویان آن از طریق آزمون سراسری و با عنوان دانشجویی در دانشگاه محقق اردبیلی وارد آن می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پناه زاده بیان کرد: زمانی که امتیاز این دانشکده را به مشگین شهر واگذار کردند، مکانی برای ساخت دانشکده درنظر گرفته شد و ساخت آن تا سال ۹۲ ادامه داشت، اما از آن زمان به بعد ساخت این دانشکده به صورت راکد مانده است.

دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن مشگین شهر ادامه داد: با پیگیری‌هایی که انجام دادیم، به ما گفته شد که مشکل تکمیل این ساختمان مربوط به سند نداشتن آن است.

وی توضیح داد: اداره کل راه و شهرسازی مشگین شهر اعلام کرده که تا وقتی ساختمان دانشکده تکمیل نشود، اجازه صدور سند نمی‌دهند و از طرف دیگر، سازمان برنامه و بودجه که قرار است بودجه تکمیل ساختمان را تأمین کند، صرفا با سند داشتن بنا حاضر به تأمین بودجه است.

پناه زاده بیان کرد: از امتیاز حامل‌های انرژی این ساختمان هم تا کنون برق و تلفن آن تأمین شده و امتیاز انشعاب آب و گاز ساختمان هنوز تهیه نشده است.

وی به پیگیری‌های دانشجویان از مسئولان شهرستان و دانشگاه در این خصوص اشاره کرد و گفت: برای پیگیری این موضوع ابتدا در ۱۴ مهر نامه‌ای به برخی مسئولان مرتبط با مساله دانشکده و همچنین امام جمعه مشگین شهر ارسال کردیم و از آنان خواستیم در جلسه‌ای در محل فعلی دانشکده کشاورزی مشگین شهر حضور پیدا کنند تا راه حلی برای مشکل ساختمان اصلی دانشکده پیدا شود.   بیشتر بخوانید: فراموشی وعده‌ها در دانشکده کشاورزی مشگین شهر / دانشکده مشترک با مدرسه متوسطه اول مشکلات بسیار دارد دبیر قرارگاه احمدی روشن دانشگاه مشگین شهر مسئولان را به حل مشکلات دانشگاه دعوت کرد دعوت قرارگاه احمدی روشن مشگین‌شهر از مسئولان شهری برای حضور در دانشگاه / مشکلات دانشکده کشاورزی را رفع کنید
پناه زاده گفت: امام جمعه مشگین شهر، در همان زمان پاسخ ما را دادند و گفتند که به دلیل حضور در سفر اربعین، امکان حضور در این جلسه را ندارند، بقیه دعوت شدگان هم هیچ پاسخی به ما ندادند.

وی ادامه داد: دعوت نامه دوم در ۸ آبان ارسال شد و در ۱۴ آبان هم جلسه‌ای با حضور مدیر راه و شهرسازی مشگین شهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان، امام جمعه، نماینده مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی و رئیس دانشکده برگزار شد و بنا شد جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی و شهرستانی تشکیل شود و بودجه لازم مقداری از طریق دانشگاه محقق اردبیلی و مقداری هم از طریق مسئولان شهری و شهرستانی تأمین شود تا پس از تکمیل ساختمان و صدور سند، بودجه از سازمان برنامه و بودجه تأمین شده و به نهاد‌های مربوطه پرداخت شود.

دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن مشگین شهر با اشاره به اینکه گفته شده تکمیل این ساختمان حدود پنج میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، بیان کرد: بخشی از مصالحی که از سال ۹۲ در این ساختمان بدون نگهبان رها شده، به سرقت رفته و بخشی از ساختمان نیمه کاره نیز احتمال دارد به مرور زمان دچار فرسایش شود؛ بنابراین هرچه زمان بیشتری از نیمه کاره ماندن آن بگذرد، هزینه ساخت آن بیشتر می‌شود و خسارت بیشتری وارد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشکده مشگین شهر دانشگاه محقق اردبیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم میرزاد صلوات در نشست توجیهی برنامه های بسیج اساتید اظهار کرد: سازمان بسیج اساتید از سه سیاست اصلی و کلی پیروی می کند که انسجام درونی سازمان بسیج اساتید، کمک به اعتلای نظام عالی کشور و کمک به کارآمدی نظام حکمرانی از سیاست های اصلی سازمان هستند و هر برنامه ای که اجرا می شود در این سه محور است.

وی خاطرنشان کرد: اردوهای راهیان پیشرفت که برای اساتید برگزار می شود این است که دستاوردهای انقلاب اسلامی را بتوانیم به صورت چهره به چهره و پر شور برای دانشجویان و مخاطبان خود روایت کنیم.

جانشین سازمان بسیج اساتید استان اردبیل با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: وظیفه استاد بسیجی حضور به موقع، مخلصانه، مجاهدانه و تأثیرگذار در دانشگاه و پرورش انسان های دانشمند و با ایمان در تراز شهید چمران است.

میرزاد صلوات تصریح کرد: برنامه های سازمان بسیج اساتید دانشگاه ها احصای تهدیدات، آسیب ها و نیازهای دانشگاه ها سپس برنامه ریزی براساس آنها است و سعی شده است دانشگاه محور پیش رود و مبنای این برنامه ها اثربخشی آنها است.

کد خبر 6097701

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • شلختگی در شهرسازی کشور مشهود است/ تکلیفمان روشن نیست
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد