Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی گفت: استفاده از افراد فاقد سوء تدبیر، مدیریت و کار جهادی را در کشور رقم می زند.

دکتر قاسم جعفری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تاکید مقام معظم رهبری بر مدیریت جهاد و اصل ما می توانیم، اظهارکرد: جهاد فقط به معنای جنگیدن و درگیر شدن با دشمن نیست، بلکه اهداف عالیه انسانی نیز در آن نهفته شده است و در حقیقت صلح پایدار نیز از طریق پرداختن به آن ایجاد می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مخاطب مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب برای محقق شدن مدیریت جهادی و اصل ما می توانیم فقط مدیران نبوده بلکه نخبگان، دانشگاهیان، فرهنگیان، صاحب نظران و مردم نیز مشمول می شوند.

جعفری ادامه داد: باید نگاه تمامی ما بر این اصل باشد، زمانیکه کار می کنیم، کم کاری نداشته باشیم و انگیزه کافی برای کار کردن در وجود همه اقشار وجود داشته باشد.

وی اظهار کرد: یکی از اشکالاتی که در حال حاضر وجود دارد این است که گاهی اوقات افرادی در سمت های مختلف گمارده می شوند که خود آن ها می دانند اهل کار کردن نیستند و یا مدیران افرادی را زیر مجموعه مدیریتی خود قرار می دهند که می دانند افراد شایسته تری نسبت به مدیرانی که به کار گفته اند نیز وجود دارد و این عوامل سبب می شود تا با معضل سوء تدبیر مواجه شویم.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کار جهادی به معنای آن است که افرادی را به کار بگیریم که دچار سوء تدبیر نباشد و در حقیقت کار بلد بودن به تنهایی کفایت نمی کند بلکه در کنار کار بلد بودن باید سلامت، اعتقاد به کار و انگیزه برای کار کردن نیز وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: متاسفانه نگاه برخی از مدیران از کار فقط شغل است که در ساعت مشخصی وارد محل کار خود شده و در ساعت مشخصی نیز خارج شوند.

جعفری تاکید کرد: اصل مهم دیگری که در مدیریت جهادی باید به آن توجه ویژه شود آن است که باید پذیرفت که در شرایط عادی قرار نداریم و ضمن اینکه دشمن چوب لای چرخ ما قرار می دهد باید با کار جهادی با آن مقابله کرد اما هنوز برخی این امر را نپذیرفته اند.

وی گفت: زمانیکه به مسائل علمی پرداخته می شود برخی می گویند در عرصه های علمی کشورهای اروپایی کجا و ما کجا، از زمانیکه دشمن حاضر نیست تا دست آورد و تجربیات علمی خود را در اختیار ما قرار دهد ما باید تسلیم شویم و یا اینکه با کار و تلاش خود را به آن ها برسانیم؟

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور خراسان شمالی افزود: در این عرصه سهم فرهیختگان، اساتید و دانشجویان بسیار بالاست و باید وارد میدان شوند.

وی با بیان اینکه وقتی ما می گویم می توانیم برخی فکر می کنند که به دنبال تقابل هستیم و نمی خواهیم از تجارب سایر کشورهای استفاده کنیم، ادامه داد: در حال حاضر به هیچ عنوان به دنبال تقابل نیستیم و حتی برای استفاده از تجارب مفید سایر کشورها استقبال نیز خواهیم کرد.

جعفری تاکید کرد: در مدیریت جهادی از تجارب سایر کشورها استفاده خواهیم کرد اما به معنای تهی شدن از هویت خود نیستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی بیانیه گام دوم انقلاب مدیریت جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۳۷۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها

به گزارش خبرگزاری مهر، میز خدمت تبدیل مجوزهای کاغذی صنفی به شناسه یکتا برای صنف خرازان تهران امروز یکشنبه (۱۶ اردیبهشت) در مسجد سید عزیزالله واقع در بازار بزرگ تهران برگزار شد و عبدالله اسفندیاری رئیس اتحادیه خرازان تهران در حاشیه این مراسم با تاکید بر ضرورت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا، گفت: بر اساس قانون باید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا تا ۲۵ اردیبهشت ماه جاری صورت بگیرد.

رئیس اتحادیه خرازان تهران در ادامه تاکید کرد: الکترونیکی شدن مجوزها یکی از بهترین راهکارها برای مقابله با آن دسته از افرادی است که غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت اقتصادی انجام می‌دهند.

وی افزود: در حال حاضر یکی از چالش‌هایی که فعالان صنفی دارای مجوز با آن مواجه هستند این است که باید با واحدهای صنفی فاقد مجوز در شرایط نابرابر رقابت کنند.

این مسیول صنفی خاطرنشان کرد: الکترونیکی شدن مجوزها و منوط شدن ارائه خدمات به تبدیل مجوزها می‌تواند منجر به شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز شده و از ادامه فعالیت آنها به دلیل قطع شدن خدمات دولتی جلوگیری کند. تبدیل مجوزهای الکترونیکی اقدامی در راستای اجرای قانون تسهیل و گامی در راستای تحقق دولت الکترونیک است.

کد خبر 6097496

دیگر خبرها

  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • جزئیات دریافت گواهینامه یک‌روزه موتور
  • تکمیل روشنایی روستا‌های فاقد دهیاری در شوشتر
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری
  • جزییات دریافت گواهینامه یک روزه موتورسواری در تهران | یک میلیون و ۲۵۰ موتورسوار گواهینامه ندارند