Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: عدم وجود استقلال صنعتی و فنی می‌تواند باعث لطمه خوردن استقلال سیاسی شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست بررسی نقش و جایگاه فناوری در تمدن اسلامی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد، گفت: برای هر جامعه‌ای دو خطر در حوزه علوم ممکن است رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
خطر اول این است که جامعه در علوم محض فنی و مهندسی وارد شود و به علوم مبنایی، نظری و پایه توجهی نداشته باشد و به نوعی  به «صنعت پرستی» دچار شود.
وی افزود: خطر دوم این اینکه جامعه و نخبگان آن فقط به علوم پایه و نظری اکتفا کنند. یک انسان عالم در چنین جامعه‌ای نمی تواند کوچکترین مسئله روزمره خود را که به حوزه علوم فنی و حرفه‌ای مربوط است حل کند. این نیز نوعی «صنعت ستیزی» است که میتواند استقلال یک جامعه را به خطر بیندازد.
رحیم پور با بیان اینکه فارغ التحصیلان و نخبگان فنی و حرفه‌ای سرپنجه‌های قوی برای ساختن پیکره و ساختمان تمدن اسلامی هستند، تصریح کرد: تجربه نشان داده است که ملت‌هایی که پنجه‌های کارآمد و نیرو‌های خبره در حوزه فنی و حرفه‌ای ندارند نمی‌توانند تمدن سازی کنند.
وی افزود: دو تفکر در مواجهه با صنعت وجود دارد. یک تفکر همان دیدگاه «صنعت پرستی» است و دیدگاه دیگر، مبحث «صنعت ستیزی» است. این دو راهی افراط و تفریط و انقطاع بین فکر و عمل و یا ذهن و دست، سد پیشرفت و ترقی بعضی جوامع است. اسلام هیچ کدوم از این دو را نمی‌پسندد، نه دیدگاه افراطی و نه تفریطی.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: امروزه یکی از ملاک‌های توسعه یافتگی داشتن قدرت حل مسئله است، یعنی اگر جامعه‌ای نتواند مسائل روزمره خود را حل کند، حتی اگر استقلال سیاسی هم داشته باشد باز هم توسری خور دیگران‌ است؛ بنابراین عدم وجود استقلال صنعتی و فنی می‌تواند باعث لطمه خوردن استقلال سیاسی شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استقلال صنعتی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای تمدن اسلامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی استقلال سیاسی فنی و حرفه ای جامعه ای رحیم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان مالکی مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به اینکه این اراضی در ۱۰ استان کشور واقع شدند، گفت: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به پنج‌هزار هکتار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی، صنعت‌شهرها را یکی از سیاست‌های موفق دولت سیزدهم برای استفاده از همه ظرفیت‌های کشور دانست و افزود: اجرای این طرح در حقیقت نوعی مشارکت میان دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

وی، استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در ساخت پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه‌ها توسط بخش صنعت را از مزایای این مشارکت برشمرد و ادامه‌داد: در این راستا دولت نیز همه امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات را به کار می‌گیرد.

مالکی همچنین برای تأمین مسکن کارگران و کارکنان بخش صنعت در دیگر استان‌ها نیز اعلام آمادگی کرد.

کد خبر 6097492 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • محمدعلی علومی درگذشت
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • همایش شاهنامه و امر سیاسی برگزار می‌شود
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود