Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالین نشریات دانشجویی منظم شماره‌های جدید نشریات خود را منتشر می‌کنند؛ عمده مسائل بررسی شده در نشریات را می‌توان به مسائل روز سیاسی، بیماری کرونا و عملکرد آموزشی دانشگاه‌ها دسته بندی کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو - محمد کفیلی؛ دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشجویی رفته با وضعیت فعلی هماهنگ‌تر می‌شوند؛ منظور از وضعیت فعلی نیز، غیر حضوری بودن تمام امور مربوط به فضای دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری کلاس‌ها و امتحانات داخل سامانه‌های آموزشی دانشگاه‌ها، انتشار نشریات دانشجویی به صورت الکترونیکی در پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی و حتی برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه‌ها و انتخابات تشکل‌های دانشجویی با حفظ مقررات و آئین‌نامه‌ها به صورت غیر حضوری و الکترونیکی شده است. این هم شرایطی است که به اجبار در آن قرار گرفته‌ایم.

در این میان، نشریات دانشجویی را می‌توان مهم‌ترین اصل زنده ماندن دانشگاه و فضای دانشجویی دانست؛ زمانی که با گسترش فضای پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های عده‌ی زیادی بر این باور بودند که دوره‌ی انتشار و تهیه و تولید نشریات مکتوب گذشته است و آنها تاثیرگذاری خود را از دست داده اند؛ اما ایام کرونا و انتشار منظم و تاثیرگذار نشریات دانشجویی به صورت الکترونیکی در دانشگاه‌ها، نقض کننده تمامی آن باورهای غلط در خصوص نشریات دانشجویی است.

فعالین نشریات دانشجویی منظم شماره‌های جدید نشریات خود را منتشر می‌کنند؛ عمده مسائل بررسی شده در نشریات را می‌توان به مسائل روز سیاسی، بیماری کرونا و عملکرد آموزشی دانشگاه‌ها دسته بندی کرد.

جمعه بازار نشریات دانشجویی این هفته با بررسی ۵ نشریه دانشجویی در خدمت شماست، جهت مطالعه و دسترسی به فایل نشریات دانشجویی روی نام نشریات کلیک کنید.

شماره ۷۶ نشریه دانشجویی «میدان انقلاب»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شریف منتشر شد؛ در این شماره از نشریه دانشجویی «میدان انقلاب» به بررسی جوانب مختلف ایالات متحده آمریکا پرداخته است. استثمار زیر سایه‌ی درخت آزادی، روایتی از دویست و چهل سال میهن پرستی آمریکایی، مصاحبه با خانم مرضیه هاشمی خبرنگار و تحلیلگر مسائل آمریکا و دموکراسی در آمریکا  از جمله مطالب مهم این نشریه دانشجویی است.

شماره بیست و یکم نشریه دانشجویی «کاری‌ نو»، به همت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا منتشر شد؛ در این شماره از نشریه دانشجویی «کاری‌ نو» به مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی با عناوین چون لزوم چـپگرایی در ایران، همیشه پای یک زن در میان است، سردارمان را خودی‌ها کشتند و زیر آسمان همین شهر پرداخته شده است.

دهمین شماره نشریه دانشجویی «هفت تیر»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی منتشر شد؛ چندی پیش موسوی خوئینی‌ در نامه‌ای خطاب به رهبر انقلاب اسلامی از برخی موارد که خود و هم فکرانش باید پاسخگوی آن‌ها باشند، انتقاد کرده است؛ در این شماره از نشریه دانشجویی «هفت تیر» مهم ترین مواضع چهره‌های سیاسی و دانشجویی علیه نامه موسوی خوئینی‌ها بازخوانی شده است.

نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی به آقای موسوی خوئینی‌ها و نامه ۱۵ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران به خوئینی‌ها از جمله مواضع منتشر شده در این نشریه دانشجویی است.

دومین ویژه نامه‌ نشریه دانشجویی «تحکیم» به همت اتحادیه دفتر تحکیم وحدت منتشر شد؛ در این شماره از ویژه نامه نشریه دانشجویی «تحکیم» به صدا و سیما پرداخته شده است؛ بررسی این مسئله که، صدا و سیما تا چه اندازه توانسته است، به عنوان یک رسانه‌ی مردمی در جامعه ایفای نقش کند؟، محوریت این نشریه دانشجویی است.

شماره‌ ۳۰ نشریه دانشجویی «قلم»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان آذربایجان شرقی منتشر شد؛ در این شماره از نشریه دانشجویی «قلم» به مجلس یازدهم، بررسی فیلم جنجالی نقدینه، ورود نفت کش‌های ایران به مرز‌های ونزوئلا دوگانه تخصص و تعهد پرداخته است؛ بررسی روند تحصیل دانشجویان ورودی سال ۹۵ هم یکی از مطالب خوب این نشریه دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نشریات دانشجویی شماره از نشریه دانشجویی نشریه دانشجویی بسیج دانشجویی دانشگاه نشریات دانشجویی دانشگاه ها منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۵۸۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی دارد؛ تاریخچه‌ای در جهت کشف حقیقت، آزادی، استقلال که با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم شکل گرفته و جان‌مایه آن حقیقت طلبی و آزادی خواهی است.

وی با اشاره به جنبش دانشجویی در فرانسه سال ۱۹۶۷ افزود: جنبش دانشجویی در آن سال از قلب اروپا و فرانسه و آمریکا تا جنبش‌های دانشجویی در دیگر کشور‌ها و حتی ایران در تقابل با رژیم منحوش شاه گسترده شد و جنبش دانشجویی در ایران در بدو انقلاب در جهت تثبیت آزمان‌های انقلاب تا کنون فعال بوده است.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: این تاریخ پر افتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانان است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل خورده و به همین دلیل همواره مخاطب اصلی پیامبران و همه رهبران حقیقت جوی عالم جوانان بوده اند. البته این جنبش بعد از ۱۹۶۸ به اشکال مختلف سرکوب شد و نظام سرمایه داری با تمهیدات نهادی و سرمایه داری ابن جنبش را درون خود مضمحل کرد.

وی تاکید کرد: جنبش‌های دانشجویی دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ دراروپا به تدریج به جنبش‌های سبک زندگی تبدیل شد و تکثیر اوقات فراغت و صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی و توان‌های جوانان را در مسیر انحرافی سامان داد که این خواست دول سلطه بود و آرمان‌های بلند دانشجویی به حاشیه رفت.

کلانتری به وضعیت جنبش دانشجویی پس از پایان دفاع مقدس در ایرات اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی در این میان اتفاق بزرگی بود و تاثیراتی در متن جامعه اروپا، خاورمیانه و ملل دنبال استقلال داشت و گذاشت؛ اما واقعیت این است که دولت پس از جنگ، روند عادی سازی روابط را در پیش گرفت و به این شکل بسیاری از پتانسیل و ظرفیت جنبش دانشجویی را به درون معطوف کرد و مانع از گسترش این ظرفیت عظیم شد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد:، اما در طول تاریخ مسئله فلسطین همواره مسئله اصلی جنبش دانشجویی ایران و جهان بوده است و به رغم کاربست تمام ابزار‌ها برای سرکوب آن، امروزه مسئله غزه و فلسطین به مسئله محوری جریان لای دانشجویی دنیا تبدیل و مساله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویان شده است و به تدریج بسط و گسترش خواهد یافت و تبدیل به جنبش ضد سلطه می‌شود که دامن غرب و آمریکا را می‌گیرد.

وی با طرح این سوال به سخنان خود ادامه داد که وظیفه ما در این کارزار رسانه‌ای دشوار چیست؟ و در پاسخ گفت: ما در شرایط نابرابر رسانه‌ای هستیم و در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. البته داشته‌های ما زیاد است؛ اما در مقایسه با جبهه دشمن با مالکیت اکثر پلتفرم‌ها (سکو‌های نشر اخبار) قابل مقایسه با توان و داشته‌های ما نیست. اما توان و داشته‌های ما در متن جوامع تکثیر شده و باید این امر را پاس داریم، توانی که فراتر از مناسبات در سطح رسمی و سازوکار‌های اداری است. دانشگاه‌ها وظیفه دارند تا هسته‌های مقا نت را با کارزار رسانه‌ای در متن جوامع تکثیر و هسته‌های مقاومت و حمایت از ملت فلسطین را شکل دهند.

کلانتری گفت: قطع و یقین نماد عقلانیت و مدنیت در متن دانشگاه‌ها مجموعه‌های رسانه‌ای و نشریات دانشجویی هستند، این هم به این علت است که اساسا نوشتار فضلی بر گفتار دارد و گفتار پیچیده بر احساسات است.

معاون فرهنگی وزیر علوم ادامه داد: نگاشتن همراه با تفکر و طمانینه است، عاقبت اندیشی در نوشتار بیشتر از گفتار است و مهار احساسات که گفتار را به خود می‌پیچد در نوشتار بسی کمتر است؛ بنابراین تلالو حقیقت در نوشتار بیش از گفتار است و باید این حقیقت طلبی و حقیقت جویی و حقیقت نگاری را پاس داشت.

وی افزود: دانشجویان این فضل را در نشریات خود تکثیر می‌کنند، نشریات عقلانیت را در دانشگاه تکثیر می‌کنند، اساسا کسی که اهل تفکر است، نمی‌تواند خشونت طلب باشد و صلح جو و حامی ارزش‌های اصیل انسانی و الهی نباشد؛ بنابراین باید چنین ظرفیت‌هایی را پاس داشته و قدردان آن‌ها باشیم، همچنین اخذ مجوز نشریات را بیشتر تسهیل کنیم تا هر اندیشه‌ای فرصت ارائه نقد و نظر خود را داشته باشد و فضایی برای گفت و گوی مکتوب و معقول باشد، اگر چنین کاری کنیم متن جامعه هم از این مواهب برخوردار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خطاب به دانشجویان نشریات دانشجویی گفت: خواهشمندم خط قرمز‌های خودساخته بنده و سایر مسئولان را کنار بگذارید و طاقت و تحمل خود را بالا ببرید، باید به جوانانی که امام و رهبری به آنها اعتماد کرده اند، اعتماد کنیم و از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر ۱۳» به ایستگاه آخر رسید
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • نمایه شدن نشریه معروف مطالعات مدیریت دانشگاه تهران در پایگاه SSCI
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳