Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: متاسفانه در موج دوم شیوع ویروس کرونا شاهد درگیر شدن تمام استان‌های کشور هستیم و اگر هموطنان به سفرهای غیرضروری خود ادامه دهند فاجعه به بار می‌آید و فقط مشکلات را دامن می‌زند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان،طاهره چنگیز ظهر امروز در نشست خبری مجازی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: ویروس کرونا همچنان به شکل خطرناکی در جامعه وجود دارد و مردم نباید رعایت نکات بهداشتی را دست کم بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما همچنان در میانه راه هستیم و هنوز درمان قطعی برای این ویروس در نظر گرفته نشده است.

وی افزود: وضعیت استان از لحاظ ابتلا به کرونا در مقایسه با استان‌های دیگر هیچ گاه تند و تیز نبوده و همواره یک سیر کُند و منحنی‌های با شیب کم را داشتیم. اکنون دو هفته است که وضعیت استان اصفهان قرمز گزارش می‌شود، اما امیدواریم با رعایت بیشتر مسائل بهداشتی بار دیگر از این وضعیت خارج شویم. دامنه پذیرش بیماران در استان همواره بین 100 تا 200 است اما در ماه اردیبهشت به 70 نفر نیز رسیده‌ بودیم. خوشبختانه آمار فوتی‌های ما نسبت به دیگر استان‌ها پایین است و امیدواریم این روند همچنان نزولی باقی بماند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ادامه در پاسخ به سوالات خبرنگاران اظهار کرد: پیش از شیوع کرونا تنها دو کارخانه اقدام به تولید ماسک در سطح استان می‌کردند که با شیوع این بیماری، به مشکل تامین ماسک و کمبود آن برخوردیم. در حال حاضر اما با عبور از موج اول شیوع ویروس بسیاری از کارخانجات و همچنین کارگاه‌های خانگی به تولید ماسک اقدام کردند و اکنون مشکلی از بابت تهیه ماسک نداریم. تنها در تامین ملت بلون که ماده اولیه ماسک سه لایه است با مشکل مواجهیم که این تولید این ماده نیز در حال بومی‌سازی است. مشکل کمبود این ماده به شکل حاد را نداریم.

وی با بیان اینکه فشار بسیار سنگینی بر رزیدنت‌ها و کادر درمان وارد است گفت: از هر راهی استفاده می‌کنیم تا کادر درمان تازه نفس و پر انرژی را وارد چرخه درمان بیماری کووید19 کنیم. در حال حاضر رویکرد ما بر استفاده از پزشکان عمومی است که امیدواریم همکاری لازم از سوی این بخش از کادر درمانی به عمل آید.

چنگیز ادامه داد: ما بسیار شرمنده کادر درمانی و رزیدنت‌های دانشگاه علوم پزشکی و خانواده‌هایشان هستیم و نگرانی این افراد را نیز به خوبی درک می‌کنیم؛ اما متاسفانه آمار مبتلایان بالاست و ناچاریم از تمام ظرفیت‌های خود برای درمان بیماری کرونا استفاده کنیم. در حال حاضر رزیدنت‌های ما 12 ساعت شیفت و 24 ساعت استراحت دارند که این کمترین کاری است که می‌توانیم در حق این افراد انجام دهیم.

وی در خصوص وضعیت بیمارستان الزهرا به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین بیمارستان‌های کشور گفت: بیمارستان الزهرا از ابتدای شیوع ویروس در اختیار بیماران قرار نگرفت و این یک اشتباه نبوده زیرا در این صورت، بسیاری از بیماران خاص و ویژه استان و حتی کشور از خدمت‌رسانی محروم می‌شدند و فاجعه دیگری رقم می‌خورد. در حال حاضر این بیمارستان در اختیار بیماران کووید19 قرار گرفته اما در صورت ادامه روند نزولی بیماری، بار دیگر از تمامی ظرفیت‌ آن برای بیماران خاص استفاده خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه در حال حاضر واکسن آنفلوآنزا به کادر درمان اختصاص داده نشده است گفت: وزارت بهداشت تعیین می‌کند که کدام واکسن‌ها به کادر درمانی و بهداشت کشور اختصاص یابد که در حال حاضر تنها واکسن هپاتیت به این عزیزان اختصاص یافته است. در صورتی که مشخص شود واکسن آنفلوآنزای فصلی که سال گذشته نیز به آن دچار بودیم و پیش‌بینی می‌شود امسال نیز با آن درگیر باشیم، به کادر درمانی و بهداشتی اختصاص یابد، در این صورت می‌توانیم این واکسن را بین مشاغل پرخطر دیگر و همچنین خبرنگاران نیز توزیع کنیم.

آخرین آمار کرونا در کشور| فوت 163 نفر در 24 ساعت گذشته + نمودارتأمین 17 درصد نیاز دارویی کشور در گیلان؛ داروی ضدکرونا در استان تولید می‌شوددرخواست "نذر خون" در محرم و صفر/ اهدای 4300 واحد پلاسمای کرونا توسط بهبودیافتگا

وی با تکذیب پرشدن تمامی تخت‌های آی سی یو بیمارستان‌های سراسر استان خاطر نشان کرد: تعداد 800 تخت در سراسر بیمارستان‌های سراسر استان به جز کاشان و آران و بیدگل در آی سی یو‌ها موجود است که از این تعداد، 500 تخت به بیمارستان‌های شهر اصفهان اختصاص دارد. کل بیماران نیازمند آی سی یو هیچ گاه به نصف این تعداد هم نرسیده است و هنوز هم تخت‌های خالی در آی سی یوها یافت می‌شود. البته ممکن است در یک بیمارستان تمامی تخت‌ها پر شود اما هیچ‌گاه ظرفت آی سی یوها تماما پر نشده است. ما همواره تلاش می‌کنیم به تمامی بیماران نیازمند بدون توجه به سن و ملیت آنها خدمت‌رسانی کنیم و تمامی شایعات در این خصوص را رد می‌کنیم.

چنگیز افزود: در دوران شیوع ویروس کرونا بیش از 10 هزار مورد بازدید از مراکز تولید و فروش مواد غذایی داشتیم که بیشترین ارجاع به تعزیرات در نانوایی‌ها گزارش شده است. به صورت گشت‌های مشترکی توسط تیم‌های اتاق اصناف، استانداری و مرکز بهداشت در واحدهای صنفی و دولتی انجام می‌شود اما تعداد این واحدها بسیار زیاد است و ممکن است در برخی از اماکن این نظارت به درستی صورت نگیرد. بنابراین از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده تخلف در هر واحدی با سامانه 190 تماس بگیرند. به تمامی این تماس‌ها و گزارش‌ها رسیدگی می‌شود و در صورت تایید تخلف در این واحدها، برای بار اول به تذکر بسنده می‌شود و در صورت تکرار تخلف، واحدهای صنفی و دولتی با پلمپ مواجه خواهند شد.

ذخیر پلاسمای استان به صفر رسیده است

وی در خصوص استفاده از پلاسمای مبتلایان بهبود یافته از بیماری کرونا در درمان این بیماری گفت: پلاسما درمانی یکی از روش‌هایی است که می‌تواند به درمان بیماران کمک کند. البته این روش نیز مانند دیگر روش‌های درمانی نتیجه صد در صدی ندارد اما در آزمایشات اخیر موثر واقع شده است. البته اکنون ذخیره پلاسمای استان به صفر رسیده است.

وی با اشاره به ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان گفت: تا کنون 200 نفر از کادر درمان استان به بیماری مبتلا شدند که امیدواریم دیگر شاهد افزایش این آمار و مرگ و میرها نباشیم. تا کنون کمتر از 10 درصد از مبتلایان مشکوک و قطعی به ویروس کرونا در استان فوت کرده‌اند که این آمار از میانگین کشور پایین‌تر است. باید قبول کنیم که تا کنون هیچ دارو و یا روش درمانی مشخصی برای درمان کامل این بیماری یافت نشده و تنها با مراقبت صحیح است که می‌توانیم در مقابل افزایش آمار مرگ و میر بایستیم. خوشبختانه کادر درمانی ما به خوبی بیماران را تحت نظر دارند و در صورت مشاهده هر گونه فعالیت غیرطبیعی اعضای بدن، نسبت به بررسی و رفع آن اقدام می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مطابق با برآوردهای وزارت بهداشت، هزینه درمان برای یک بیمار عادی که بر تخت معمولی بستری باشد چیزی حدود 2.5 تا 3 میلیون تومان و هزینه درمان برای بیماران بستری در آی سی یو 40 تا 50 میلیون تومان است.

وی با اشاره به لزوم مراقبت از بیماران و بهبود یافتگان کرونا ویروس گفت: بیماران بیش از آنکه به دارو یا واکسن نیاز داشته باشند که ممکن است با بدن آن‌ها سازگاری نداشته باشند؛ به مراقبت صحیح نیازمندند تا هر گونه عارضه‌ای در بدن بررسی شده و رفع شود. به همین صورت ما توانستیم آمار استان را در مرگ و میرها پایین نگه داریم. از طرفی دیگر به دارو نیاز داریم اما نباید تمام فکر و ذکرمان تهیه دارو باشد؛ برای مثال رمدسیویر یکی از داروهای درمانی کووید19 تعریف شده اما همه بیماران نمی‌توانند از آن استفاده کنند.

چنگیز ادامه داد: بخش‌های نظارتی دانشگاه به طور دقیق بر رفتار بدن مبتلایان به کرونا نظارت دارند و حتی پس از بهبودی آن‌ها و ترخیص از بیمارستان‌ها نیز با آن‌ها در ارتباط هستند تا از هر گونه عارضه‌ای اطمینان کسب کنند.

وی با بیان اینکه طرح نذر سلامت به همدلی مردم در روزهای معنوی محرم و صفر کمک می‌کند گفت: دامنه نذر می‌تواند هر چیزی باشد که فوایدی دو طرفه دارد. ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی را تاسیس کردیم و از همه مردم می‌خواهیم در ماه‌های محرم و صفر که نذر در کشور زیاد رقم می‌خورد، به بحث نذر سلامت نیز توجه ویژه‌ای داشته باشند و بیماران خاص و مبتلایان به کرونا را از یاد نبرند و از هر طریقی که می‌توانند به این بیماران کمک‌های مادی و معنوی خود را برسانند و مطمئن باشند که این کمک‌ها به طور قطع به دست نیازمندان خواهد رسید زیرا که نظارت بر امور طرح نذر سلامت توسط امور خیریه دانشگاه انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به لزوم کاهش رفت و آمدها مخصوصا سفرهای بین شهری گفت: در موج اول شیوع ویروس کرونا بسیاری از مردم مسائل بهداشتی را رعایت می‌کردند و خانه‌های خود را ترک نکردند که همین موضوع باعث شد در آن مقطع زمانی تنها برخی استان‌ها وضعیت خطرناکی را داشته باشند؛ اما با آغاز موج دوم کمتر مسئله خانه نشینی مطرح بود و بعضا شاهد مسافرت‌های تفریحی و گردشی در سراسر کشور بودیم که آثار آن اکنون در تمامی استان‌ها نمایان است و هیچ استانی با وضعیت سفید و پایداری را در کشو نداریم.

وی اضافه کرد: چنین رفت و آمدهایی سرعت گردش ویروس را بیشتر می‌کند و اثر خود را دو تا شش هفته بعد نمایان می‌کند. بدین جهت از تمامی مردم خواهش می‌کنیم که در ماه‌های محرم و صفر از رفت و آمدهای غیرضروری پرهیز کنند و بازگشت به موطن خود که معمولا در این موقع از سال افزایش می‌یابد، انجام نشود.

انتهای پیام/174/ی

R41346/P/S6,51/CT11 بیشتر بخوانید... شمار قربانیان کرونا در روسیه به ۱۵ هزار نفر می‌رسد پروتکل ورود گردشگران بین‌المللی به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال می‌شود سیاه‌ترین روز کرونایی هند با ثبت ۶۴ هزار بیمار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... شمار قربانیان کرونا در روسیه به ۱۵ هزار نفر می‌رسد پروتکل ورود گردشگران بین‌المللی به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال می‌شود سیاه‌ترین روز کرونایی هند با ثبت ۶۴ هزار بیمار پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ اختصاصی| دستور معاون اول رئیس‌جمهور و وزیر دادگستری برای توقف واگذاری ماشین‌سازی + سند‌ ۲ جزئیات آتش‌سوزی در بازار پردیس کیش /بخشی از بازار ‌کاملاً تخریب شد / یک نفر جانش را از دست داد + تصاویر ۳ بیش از ۲میلیون تن ذرت در کشور گم شد/ مرغداران همچنان از بازار آزاد دان می‌خرند ۴ کرونا پر شتاب در استان فارس می‌تازد؛ افتتاح یک فروشگاه خصوصی با ازدحام جمعیت ۵ گزارش ویدئویی| چرا قم دوباره وارد بحران کرونا شد؟/ وقتی مردم رعایت نکات بهداشتی را جدی نمی‌گیرند ۶ ذخایر آب پشت سدهای آذربایجان‌غربی به ۱۱۲۰ میلیون متر مکعب رسید ۷ تلاش مجلس برای کاهش انحراف در بودجه‌ عمرانی/ جلوی انحراف در اعتبارات عمرانی را می‌گیرم ۸ اصفهان| به بهانه سالگرد شهادت "محسن حججی"؛ شهید بی‌سری که لرزه بر پیکر دشمن انداخت مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| روایت بانوی تازه مسلمان‌شده ژاپنی از دین اسلام / آرزو‌یم شنیدن اذان ‌بود / حضرت علی(ع) زندگی‌ام را دگرگون کرد ‌اعزام ۶ تیم ارزیاب به منطقه گیلانغرب / زلزله خسارتی نداشت / وضعیت در شهر عادی شد لرستان همچنان در وضعیت هشدار کرونا؛ محدودیت‌ها تمدید شد گلستان همچنان در وضعیت قرمز کرونا؛ برخی اصناف پروتکل‌ها را رعایت نکردند مهمترین اخبار تسنیم روحانی:دوران کرونا را باید تا ۶ ماه آینده در نظر بگیریم/ برای اعمال محدودیت‌ها مسیر اعتدال داشته باشیم نقشه‌ انگلیسی‌ها برای حذف آسمان ایران از مسیر پروازی ایرلاین‌ها/بیانیه نهایی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی به‌زودی صادر می‌شود آغاز تست انسانی واکسن کرونا در ایران تا ۲ هفته آینده لبنان| واکنش شخصیت‌ها به ناآرامی‌های بیروت/ هدف آشوبگران جلوگیری از انجام تحقیقات مربوط به انفجار است دستورالعمل برگزاری مراسم ماه محرم و صفر اعلام شد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمارستان ها کادر درمانی داشته باشند ویروس کرونا حال حاضر ترین اخبار کادر درمان شیوع ویروس محرم و صفر استان ها آی سی یو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۸۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • تجلیل ازدکترعراقی‌زاده بنیانگذار آموزش دندانپزشکی درهرمزگان
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی