Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@09:44:57 GMT

کمبود بـودجـه به فعالیت‌های ما لطمه می‌زند

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۸۶۱۶

کمبود بـودجـه به فعالیت‌های ما لطمه می‌زند

دبیر کانون دانشجویی فیلم و رسانه دانشگاه علوم پزشکی کاشان فعالیت‌های فرهنگی و هنری دانشجویان در دانشگاه را مهم می‌داند اما در عین حال از مشکلات کمبود بودجه برای این فعالیت ها گلایه دارد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، امیر دشتابی دانشجوی پزشکی ورودی  ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی کاشان و دبیر کانون دانشجویی فیلم و رسانه این دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درباره زمان تاسیس این کانون گفت: زمان تاسیس کانون سال ۱۳۹۳ است. ما از نیمه سال ۹۷  با همکاری محمدرضا جبالی، محمد فرح ناکیان، محدثه علیان و مائده پور زعفرانی اعضای جدید این کانون را تشکیل دادیم و از آذر ماه کارمان را آغاز کردیم و جلسات متعددی نیز برگزار شد و قرار بود بهمن برای جشنواره فجر و اسفند ماه برای دانشگاه برنامه داشته باشیم. با برنامه بهمن‌ماه به دلایلی مثل کسری بودجه و دیگر مسائل مخالفت شد و اسفند ماه اکران تئاتر و فیلم داشتیم که متاسفانه به خاطر کرونا کنسل شد و نتوانستیم برنامه ها را پیاده کنیم.

او درباره تاثیر فعالیت‌های فرهنگی دانشجویی بر دانشجویان تاکید کرد: نظر شخصی بنده این است که فعالیت های فرهنگی و هنری خیلی مهم هستند. زیرا دانشگاه یک محیط اجتماعی بسیار بزرگ است که می‌توانیم خودمان را آنجا محک بزنیم و بفهمیم پتانسیل انجام چه کاری را در چه زمینه ای داریم.

دبیر کانون دانشجویی فیلم و رسانه دانشگاه علوم پزشکی کاشان درباره راهکارهای جذب دانشجویان برای انجام فعالیت‌های فوق برنامه و حضور در کانون‌ها نیز تصریح کرد: این اتفاق مقداری به سیاست های افراد و کانون‌ها و مسئولان بستگی دارد. بودجه کانون ها خیلی موثر و کمک کننده است. البته که قبل از این موارد اعضای کانون باید با توجه به موضوع کانون سایر دانشجویان را به خوبی با کانون خود آشنا کنند تا هر کسی بر اساس علاقه‌ی خود کانون مورد نظرش را پیدا کند.

دشتابی درباره انتظارش از مسئولان دانشگاه گفت: اینکه به دلایل مختلف بودجه کافی به کانون‌ها تعلق نگیرد، مسئله مهمی است و لطمه زیادی به فعالیت‌ها وارد می کند. بعضی حساسیت‌ها هم در مورد یکسری فعالیت‌ها و برنامه‌ها وجود دارد که همان ها نیز برای ما ایجاد محدودیت می‌کند که بعضی‌ها شاید منطقی باشند اما خیلی‌ها هم نیستند و شاید اگر فضا بازتر شود، در نشاط کلی دانشگاه موثر باشد.

او در پایان تاکید کرد: دوست دارم هر زمانی که دانشگاه مجدد بازگشایی شد با کمک مسئولان و ایجاد فضایی بازتر و محدودیت‌های کمتر بتوانیم برنامه های بهتری را اجرا کنیم و عدالت نیز در زمینه تقسیم بودجه رعایت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی کاشان کانون های دانشجویی فعالیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ادعای مضحک مجری بی بی سی درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی در پخش زنده | واکنش کارشناس برنامه را ببینید | ویدئو
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • اتفاقات دانشگاه‌های امریکا نتیجه فعالیت‌های گسترده ایران و نهاد «جامعة‌المصطفی» است | اذغان به تأثیرپذیری دانشگاهیان امریکا از ایران
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود