Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@12:15:16 GMT

علم و تخصص در دولت سیزدهم حرف اول را می‌زند

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۰۳۶۳۵

علم و تخصص در دولت سیزدهم حرف اول را می‌زند

محمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و تهران مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز در مورد اینکه آیا در مناظرات میان کاندیداهای ریاست جمهوری حوزه آموزش عالی مغفول ماند یا خیر، اظهار کرد: درواقع چون فضای جامعه و بحرانی که وجود داشت بحران اقتصادی-معیشتی بود، کاندیداها سعی می‌کردند با طرح مسائل مالی و اقتصادی افکار عمومی را اقناع کنند؛ به همین دلیل مسائل معیشتی بر سایر بحث‌ها چربید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مسائل زیربنایی زیادی در مناظرات مغفول ماند؛ البته کاندیداها سعی کردند در کنار مناظرات، مواضع خود در حوزه آموزش عالی و صنعت را در رسانه‌های مشابه با نخبگان مطرح کنند. در مناظرات بیشتر رجزخوانی‌های اقتصادی مطرح شد؛ چراکه مطالبات مردم مسائل معیشتی بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران توقعات دانشگاهیان و جامعه نخبگانی از دولت سیزدهم را اینگونه بیان کرد: بحرانی در چند سال گذشته داشتیم که حزبی عمل نکردیم. حزب؛ افراد را در رشته و مدیریت خاص تربیت می‌کند و به صحنه می‌آورد. در کشورهایی که حزبی عمل می‌کنند یک نفر انتخاب می‌شود و حزب سیاست‌ها را اعمال می کند. در مناظرات اخیر دیدیم یکی از کاندیداها یک کابینه در سایه ایجاد کرده بود و می‌خواست چنین کاری انجام دهد.

وی در ادامه اظهار کرد: در کشوری مثل کشور ما انتصابات بعد از اینکه فرد از طرف مردم انتخاب می‌شود، صورت می‌گیرد و این اشکالاتی ایجاد می‌کند؛ چراکه گاهی به سمت سهم‌خواهی می‌رود و افرادی که در انتخابات کمکی به فرد منتخب کرده‌اند، توقعاتی دارند.

آقامیری افزود: اینجا آلودگی و فسادی که ایجاد می‌شود، این است که گاهی افردی که تخصص و تعهد لازم را ندارند، منصوب می‌شوند. در نتیجه افرادی در راس بعضی وزارتخانه‌ها قرار می‌گیرند که تعهد و تخصص لازم را ندارند. توقع جامعه نخبگانی از رئیس جمهور منتخب این است که در انتصابات به این نکته خیلی دقت کند؛ یعنی انتخاب را بر اساس کاردانی، تخصص و تعهدی که ایشان نسبت به مردم اعلام کرده قرار دهد و کارگزارانش باید نسبت به مردم همین تعهد را داشته باشند. اگر این اتفاق بیفتد شعارهایی که در دوره تبلیغات داده شده است به مرحله عمل می‌رسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: در بحث معیشت، اقتصاد، آموزش‌عالی، صنعت و هرچه گفتند در همان راستا کار انجام خواهد شد. امید و اعتقاد دارم که آیت‌الله رییسی این مسئله را مورد توجه قرار خواهند داد. سعی می‌کنند در گزینه‌ها بهترین‌ها را گزینش کنند و برای انتصاب افراد در مسئولیت‌های مختلف این نکته را مورد توجه قرار دهند.

در واقع اگر انتصابات با این دیدگاهی که ایشان دارند خوب انجام شود، پیش‌بینی می‌شود علم و تخصص حرف اول را می‌زند و می‌توان به آینده حوزه آموزش عالی امیدوار بود.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1100091 برچسب‌ها سید محمودرضا آقامیری انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ سید ابراهیم رئیسی دانشگاه آزاد اسلامی جامعه نخبگانی دولت سیزدهم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ سید ابراهیم رئیسی دانشگاه آزاد اسلامی جامعه نخبگانی دولت سیزدهم دانشگاه آزاد اسلامی آموزش عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان

‌به گزارش خبرنگار مهر، سید عماد شاهرخی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان جهاد کشاورزی لرستان با تأکید بر رعایت تناوب کشت در دیمزارها، اظهار داشت: اگر بتوانیم کشت کاملینا را به‌عنوان جایگزین در دیمزارها توسعه بدهیم علاوه بر تأمین روغن موردنیاز کشور اقتصاد کشاورز هم تأمین می‌شود.

افزایش تولید سیب، انار و زردآلو

وی به تولید سیب قبل از دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: میزان تولید سیب قبل از دولت سیزدهم ۶۵ هزار تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار تن رسیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان کرد: میزان تولید انار قبل از دولت سیزدهم ۵۵ هزار تن بود و در دولت سیزدهم این رقم به ۷۰ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی به تولید زردآلو در استان هم اشاره کرد و گفت: میزان برداشت سالانه زردآلو از باغات استان تا قبل از دولت سیزدهم دو هزار و ۵۰۰ تن بود، درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به دو هزار و ۷۰۰ تن افزایش پیدا کرد.

اجرای طرح جهش تولید در دیمزارهای لرستان

وی به میزان برداشت نخود از مزارع استان هم اشاره کرد و افزود: تولید نخود قبل از دولت سیزدهم ۱۶ هزار و ۵۲۷ تن بود درحالی‌که این رقم در دولت سیزدهم به ۴۳ هزار و ۵۹۳ تن افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان تولید کل حبوبات استان را قبل از دولت سیزدهم ۶۲ هزار و ۹۴۲ تن عنوان کرد و گفت: در دولت سیزدهم حجم تولیدات حبوبات به ۸۷ هزار و ۴۳۴ هزار تن افزایش پیدا کرد.

شاهرخی با اشاره به طرح جهش تولید در دیمزارها اظهار کرد: سال ۱۴۰۰ سطح جهش تولید در دیمزارها ۲۷۰ هزار هکتار بود درحالی‌که سال ۱۴۰۱ این عدد به ۳۵۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

وی گفت: سطح زیر کشت در طرح جهش تولید در سال گذشته به ۳۷۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان به جذب ادوات در طرح جهش تولید در دیمزارها هم اشاره کرد و افزود: سال ۱۴۰۱، ۲۵۵ دستگاه با اعتبار ۲۴۲ میلیارد ریال، سال گذشته ۵۳۲ دستگاه با اعتبار ۶۶۹ میلیارد ریال جذب شد که از لحاظ اعتباری ۱۷۷ درصد افزایش و از لحاظ تعداد دستگاه ۱۰۸ درصد افزایش داشته است.

افزایش محصولات کشاورزی

شاهرخی با اشاره به مبارزه با علف‌های هرز در سطح مزارع استان هم ادامه داد: امسال مبارزه با علف‌های هرز در سطح ۲۳۴ هزار هکتار انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: در ۱۰۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان مبارزه با آفت سن انجام شد که نسبت به سال گذشته ۵۶ درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه ۱۴۰۲-۱۴۰۱ شاهد افزایش ۱۴ درصدی محصولات کشاورزی بودیم، گفت: به دنبال این هستیم که تولیدات بخش کشاورزی ظرف برنامه پنج‌ساله ۲۵ درصد افزایش پیدا کند.

شاهرخی به افزایش تولید تخم‌مرغ در استان هم اشاره کرد و گفت: تولید تخم‌مرغ در دولت سیزدهم از هفت هزار تن به ۱۲ هزار تن رسیده و برنامه ما این است که تا پایان دولت این رقم به ۱۸ هزار تن برسد و استان در تولید تخم‌مرغ به خودکفایی برسد.

وی به احیا و مرمت ۸۰ قنات و بهره‌برداری از سه ایستگاه پمپاژ در دولت سیزدهم هم اشاره کرد و افزود: دو ایستگاه پمپاژ دیگر هم ظرف دو ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان احیای ۲۳۹ واحد راکد و بهره‌برداری از ۳۳۰ پروژه بخش کشاورزی را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در لرستان عنوان کرد و گفت: برنامه ما این است که طی یک برنامه ۵ ساله لرستان را به قطب تولید ماهیان خاویاری کشور تبدیل کنیم.

کد خبر 6098821

دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • کلاف سردرگم فاضلاب شهر بندرعباس با عزم دولت سیزدهم باز شد
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است