Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@15:18:40 GMT

دانشگاه زند شیراز در مسابقات ورزشی منطقه ۷ اول شد

تاریخ انتشار: ۲۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۵۳۶۶

دانشگاه زند شیراز در مسابقات ورزشی منطقه ۷ اول شد

ایسنا/فارس دانشگاه زند شیراز در مسابقات ورزشی منطقه ۷ کشور به مقام اول رسید.

آیین تجلیل از دانشجویان ورزشکار این موسسه آموزش عالی با حضور جمعی از مدیران ارشد و اساتید موسسه آموزش عالی زند شیراز، مدیرکل امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری فارس، معاونت توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان فارس و شماری از روسای هیات‌های ورزشی استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه زند شیراز در این مراسم گفت: براساس فرمایشات مقام معظم رهبری، تحصیل، تهذیب نفس و ورزش سه عامل اصلی پیشرفت جوانان است.

به نقل از دانشگاه زند، سید ابراهیم حسینی با اشاره به اهمیت سرمایه گذاری بر پرورش جسم و تعالی روان به موازات پیشرفت‌های علمی افزود: جامعه‌ای سالم، پویا و سازنده است که دارای انسجام اجتماعی باشد و فعالیت‌های ورزشی از مهم ترین عواملی است که زمینه رشد و بالندگی انسجام اجتماعی را پدید می‌آورد. در همین راستا اهمیت دادن به علم، توجه به ورزش، سلامتی و نشاط دانشجویان در اولویت و دستور کار دانشگاه زند شیراز قرار دارد.

او گفت: وزرات علوم هر ساله یک المپیاد ورزشی میان دانشجویان سراسر کشور برگزار می‌کند. بر اساس تصمیمات وزرات علوم، کشور به چند منطقه تقسیم شده که دانشجویان استان‌های فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویراحمد تحت عنوان منطقه ۷ در رشته های ورزشی مختلف به رقابت می پردازند و تیم های برنده در المپیادهای ورزشی مسابقات سراسری کشوی شرکت خواهند کرد.

رئیس موسسه آموزش عالی زند شیراز با قدردانی از تلاش‌های دانشجویان ورزشکاری که در این دوره از مسابقات خوش درخشیدند، اظهار کرد: از موسسه آموزش عالی زند شیراز ۱۸ تیم در این مسابقات شرکت داشتند موسسه آموزش عالی زند شیراز در مسابقات ورزشی منطقه ۷ کشور به مقام اول رسید که تمام تیم‌ها موفق به مدال آوری شدند.

حسینی با بیان اینکه تعداد زیادی از مدال‌های طلای مسابقات به ورزشکاران موسسه آموزش عالی زند شیراز اختصاص یافت، عنوان کرد: المپیاد سراسری دانشجویان در اوایل مرداد ماه در شهر تبریز برگزار خواهد شد و امیدواریم دانشجویان این مرکز آموزش عالی با تکرار موفقیت‌های پیشین حضور قدرتمندی در مسابقات کشوری داشته باشند و برگ زرینی را بر افتخارات استان پهناور فارس و کلانشهر شیراز که مهد علم و ادب است اضافه کنند.

او در ادامه این موفقیت را حاصل تلاش و کوشش دانشجویان و فراهم کردن امکانات لازم برای تمرین و ممارت آنها دانست و گفت: دختران و پسران دانشجو مرکز آموزش عالی زند به موازات هم در این مسابقات کارنامه زرینی بر جای گذاشتند و مدال آوری آنها زمینه ساز امیدواری‌های بیشتر در آینده است.

حسینی همچنین با تشریح جزییاتی از این مسابقات خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات بیش از ۱۵۰ دانشجو از موسسه آموزش عالی زند شیراز در رشته‌های فوتسال، دومیدانی، بسکتبال، والیبال، شنا، تنیس روی میز، کشتی و سایر رشته های پرمخاطب ورزشی شرکت کردند و در نهایت موفق به کسب مدال‌های رنگارنگی شدیم.

در ادامه این مراسم معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان فارس گفت: موفقیت‌های دانشجویان در کسب مدال‌های استانی، کشوری و جهانی از تاثیرگذاری عمیقی برخوردار بوده و زمینه رشد و تعالی جامعه و انزوای آسیب‌های اجتماعی را فراهم می‌آورد.

محسن کریمی با بیان این که ارزش موفقیت‌های ورزشی و علمی دست کمی از یکدیگر ندارند اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه الگوسازی است. بدین معنا که استعدادهای برتر ورزشی و علمی را جذب کرده و به عنوان الگویی موفق در برابر سایر دانشجویان و نسل جوان قرار می‌دهد.

او با ابراز مسرت پیرامون حضور در جمع دانشجویان قهرمان موسسه آموزش عالی زند شیراز گفت: دانشگاه در حوزه‌های جوان گرایی و جوان محوری رسالت‌های مهمی در دوش دارد و اداره کل ورزش و جوانان استان فارس با همکاری هیات‌های ورزشی نسبت به برگزاری سمینارهای تخصصی در ورزش‌های مختلف اقدام می‌کند و تعامل خوبی با مراکز دانشجویی دارد.

در ادامه این مراسم معاون دانشجویی و فرهنگی موسسه آموزش عالی زند شیراز هم  گفت: جوانان ورزشکار نماد سالم زیستی هستند و می‌توانند الگوی مناسبی برای جامعه، دانشجویان و به ویژه گروه همسانان خود باشند.

فائزه فریدونی با تشریح گوشه ای از موفقیت های این مرکز علمی اظهار کذد: موسسه آموزش عالی زند شیراز با ۱۸ تیم متشکل از دختران و پسران در رشته‌های مختلف ورزشی در مسابقات منطقه ۷ کشور (استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد) شرکت کردند که خوشبختانه تمام تیم‌های اعزامی موفق به کسب مدال‌های رنگارنگ شده و جواز حضور در مسابقات کشوری را یافتند.

او افزود: موسسه آموزش عالی زند در مجموع با کسب ۱۰ مدال قهرمانی، ۳ نایب قهرمانی و پنج مقام سومی به مسابقات کشوری راه یافت و دانشجویان این مرکز آموزش عالی با کسب ۳۱ مدال طلا، ۲۴ مدال نقره و ۲۳ مدال برنز در بخش انفرادی بیشترین سهمیه المپیاد کشوری را کسب کرده و خوش درخشیدند.

فریدونی اضافه کرد: موسسه آموزش عالی زند شیراز به عنوان یک دانشگاه جامعه محور به فعالیت‌های سالم زیستی و سلامت جسم و روان در سطح جامعه و به ویژه اقشار جوان نگاه ویژه‌ای داشته و در این راستا با تامین امکانات و زیرساخت‌های لازم گام‌های بلندی در راستای ظهور و درخشش استعدادها در زمینه‌های علمی و ورزشی برداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه زند شیراز محسن کریمی تنیس استانی علمی و آموزشی موسسه آموزش عالی زند شیراز دانشگاه زند شیراز زند شیراز منطقه ۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نظام آموزش عالی عربستان یکی از سریع‌ترین نظام‌ها از نظر رشد در خاورمیانه بوده و دارای دانشگاه‌هایی در کلاس جهانی است. ۷ دانشگاه این کشور در رتبه‌بندی کیو اِس (QS) در زمره برترین دانشــگاه‌های جهان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: جای خالی دانشگاهیان در تدوین اسناد بالادستی آموزش عالی

عربستان ۲۰ درصد از ذخایر نفتی جهان را دارد. به همین دلیل، درآمدهای نفتی اصلی‌ترین منبع مالی تامین آموزش عالی در این کشور هستند. برنامه گسترش آموزش عالی در عربستان با هدف رهایی از وابستگی تاریخی به درآمد نفت و حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان از برنامه‌های جدی دولت است. برای این منظور، دولت ۵۰ میلیارد دلار، معادل با ۱۹ درصد بودجه ۲۵۴ میلیارد دلاری خود را خرج آموزش می‌کند.

نقش دولت در آموزش عالی عربستان

مؤسســات آموزش عالی در عربستان به دو شکل دولتی و خصوصی اداره می‌شوند. تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشــگاه‌های دولتی این کشور نه تنها رایگان بوده، بلکه دولت به همه دانشجویان عادی و دانشجویان بورسیه تحصیلی خارجی حقوق ماهانه پرداخت می‌کند.

در حال حاضر ۴۲ دانشگاه در عربستان فعال هستند که از این تعداد ۱۲ دانشگاه خصوصی و ۳۰ دانشگاه دولتی فعالیت دارند. در کنار این دانشگاه‌ها، ۷ کالج نظامی و ۱۳ کالج خصوصی و دولتی را نیز می‌توان در زمره دانشگاه‌هایی دانست که رشته‌های خاصی را ارائه می‌دهند.

حمایت دولــت از آموزش عالــی در عربســتان دو جنبه مالی و قانون‌گــذاری دارد. آموزش عالی عربســتان به ناچار در بخش قابل توجهی از بودجه و زیرساخت‌های خود به دولت متکی بوده است. با این حال، در ســالهای اخیر، بخش تجاری خصوصی در عربســتان ســعودی نیز مقادیر قابل توجهی پول و منابع را برای حمایت از رشد ظرفیت تحقیقاتی در دانشگاه‌های دولتی، ازجمله تأمین مالی کامل برای پروژه‌های تحقیقاتی در رشته‌های مختلف اختصاص داده اســت. البته موقوفات و کمکهای بشردوســتانه مختلف یک پدیده جدید در آموزش عالی عربســتان اســت که می‌توان گفت به‌ نوعی از اعمال مذهبی تأثیر می‌پذیرد و بنابراین، حداقل تا حدی، یک پیشــرفت طبیعی در تکامل آموزش عالی دولتی نیز به‌ شمار می‌آیند.

بودجه دانشگاه‌های دولتی عربستان از سوی دولت تامین می‌شود و دانشجویان هیچ شــهریه‌ای پرداخت نمی‌کنند. بودجه هنگفــت دولت برای آموزش عالی در برنامه ۱۰ ساله توسعه ملی، در رایگان بودند تحصیلات دانشگاهی این کشور تاثیر بسزایی دارد. البته این حمایت مالی زیاد، به کنترل قوی دولت عربستان بر دانشگاه‌ها منجر شده است.

افزایش هزینه‌های آموزش عالی در عربستان به ۴۲ میلیارد دلار

افزایش ۸ میلیونی جمعیت عربستان در یک دهه گذشته، به تغییر آرمان‌ها و نیازهای آموزشی این کشور منجر شده است. همچنین تمایل آشکاری در دولت و جامعه برای افزایش نرخ مشــارکت در آموزش عالی، به ویژه در میان فارغ‌التحصیلان دبیرستان وجود دارد. چرا که اقتصاد دانش بنیان نیاز به نیروی کار با تحصیلات عالی در عربستان را افزایش داده است. در این راستا، تعداد تخمینی دانشجویان در نظام آموزش عالی این کشور به طور قابل توجهی رشد کرده است و به تقریبا ۸۰۰،۰۰۰ نفر در سال ۲۰۱۱ رســید. پذیرش این تعداد دانشجو برای دولت عربستان پرهزینه بود و پیشبینی میشد تا سال ۲۰۱۵ به مبلغ ۴۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون دلار برســد. افزایش سریع هزینه‌ها، همراه با بی‌ثباتی قیمتهــای نفت، عامل اصلی بــود که دولت عربستان را بر آن داشت تا به فکر منابع جایگزین برای تأمین مالی آموزش عالی باشد.

نظام جدید آموزش عالی عربســتان به دانشــگاه‌ها این آزادی را می‌دهد که به دنبال منابع مالی برای افزایش منابع خود باشند. همچنین به آن‌ها نوعی استقلال دانشگاهی می‌دهد تا بتوانند تخصص‌های جدیدی را متناسب با الزامات بازار کار ایجاد کنند.

دولت عربستان با هزینه‌کرد متوسط ۸ درصد از تولید ناخالص داخلی در پنج سال گذشته در بخش آموزش، یکی از بزرگترین نرخ‌های رشــد بودجه آموزش عالی را در جهان داشته است. در ســال ۲۰۲۰ دولت ۵۱/۵ میلیارد دلار یا ۱۹ درصد از کل بودجه را به آموزش اختصاص داد، درحالیکه در سال ۲۰۱۹ معادل با ۱۷/۵ درصد بود. این حمایت مالی دولت به معنای رشد چشمگیر نظام آموزشی این کشور در ادوار اخیر بوده است. بودجه آموزش عالی حدود ۹ درصد کل، معادل ۲۵ میلیارد دلار است.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1228898 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان خارجی
  • آمادگی دانشگاه شیراز برای جذب دانشجویان اخراجی خارجی
  • قهرمانی تیم خوزستان درمسابقات فوتسال سازمان آمورش فنی و حرفه‌ای کشور
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا؛ بازداشت ۲۵ نفر در دانشگاه ویرجینیا
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • ادامه اعتراضات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا